![]() |
bjk Levent Basketbol Kayıtlar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||
mustafaaris
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Konu: bjk Levent Basketbol KayıtlarGönderim Zamanı: 08.Eylül.2009 Saat 17:45 |
|||
|
||||
![]() |
||||
mAkinistK
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02.Ekim.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02.Ekim.2009 Saat 00:37 |
|||
|
merhaba. BJK nin basketbola önem vermesine çok sevindim.. nasıl kayıt olabiliriz. aylık ücreti ne kadar. |
||||
|
mAkinistK
|
||||
![]() |
||||
mustafa
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05.Eylül.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Ekim.2009 Saat 01:43 |
|||
|
merhaba. 6-16 yaş arasındaki bütün çocuklar kayıt yaptırabilir. kayıt için 2 adet resim, sağlık raporu ve kimlik fotokopisi getirmelisiniz. kayıt ücretimiz aylık 125 ytl dir.
|
||||
![]() |
||||
kalkan34
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Ağustos.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Ağustos.2010 Saat 01:07 |
|||
|
merak ettiğim basketbol okularından yetişen öğrencilerin gelecek olarak basketbol oynama şansları nasıl oluyor birde hem okul hem basket oynama sizce nasıl uygunmudur ben aslında oğlumu bjk basketbol okuluna kayıt etirmek istiyorum ailece bjk li olduğumuzdan bu klupte eğitim görmesini arzu ediyorum oğlum 94 doğumlu 1.81-1.82 arasında iyide basketbol oynuyor izlenimim var ancak tabiki eğitim olarak hiç biryerde eğitim görmedi bana bir fikir vermenizi diliyorum
|
||||
![]() |
||||
kalkan34
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Ağustos.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Ağustos.2010 Saat 01:08 |
|||
|
oğlumun boyu 1.81-1.82 arası 94 doğumlu ve bjk basketbol okulunda eğitim görmesini istiyorum
|
||||
![]() |
||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |